Hoi, ik ben recent (15 december 2019) naar Feyenoord – PSV in het stadion van Feyenoord geweest. In deze video en dit blog lees je er alles over. Veel plezier!

Begin de middag zijn Peter en ik naar het station gegaan om met het openbaar vervoer naar het stadion te gaan. De trein vertrok 12:37! Toen we op station Rotterdam Stadion aankwamen, hebben we nog even gekeken naar het stadion zelf en liepen we rustig naar de ingang.

We zaten in Vak J, dat is ongeveer een standaard, aangezien Peter een seizoenskaart voor dat vak/ die stoelen heeft. Onze voorstellingen waren:

Peter: 2-0 voor Feyenoord
Timo: 1-1 gelijkspel

Steven Berghuis wist uiteindelijk 3x te scoren tegen PSV Eindhoven en hierdoor won Feyenoord. Mohamed Ihattaren wist ook op unieke wijze nog een doelpunt tegen te scoren in de slotfase, waardoor Feyenoord won met een eindstand van 3-1.

Voor de match kwam Tonny Vilhena na 16 jaar voor Feyenoord Rotterdam gespeeld te hebben afscheid nemen, na een transfer van ongeveer €9.000.000 naar FK Krasnodar. Hij kreeg een toespraak van de stadionspeaker en directeur Sjaak Troost. Daarna liep hij zijn ereronde door het stadion en werd hij luid toegezonden. Tonny Vilhena was tijden lang mijn favoriete Feyenoordspeler!

Na de match was het nieuws al gauw duidelijk dat trainer Mark van Bommel van PSV Eindhoven niet langer trainer zou mogen zijn, na een slechte reeks van 12 wedstrijden, waarvan hij enkel 2 wedstrijden wist te winnen. Mark van Bommel werd ontslagen bij PSV en nam Ernest Faber zijn rol als hoofdcoach over.

Ben jij wel eens naar een voetbalwedstrijd in de Eredivisie geweest? Laat het mij door middel van een reactie onder deze blogpost weten. Ik ben enorm benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *