Hoi. Ik ben voor de 2e keer naar Frozen 2 geweest, dit keer niet in “cinema gouda”, maar in Kinepolis Utrecht – Jaarbeurs. Ik wil jullie best weer een review geven over de film, maar dat is te lezen in dit blog. Ik ga jullie vooral mijn ervaring van de dag (vanaf reizen tot einde film) laten zien, en mijn ervaring vertellen nadat ik Frozen 2 twee keer gezien heb BINNEN 1 week.

Op de heenweg naar Utrecht Centraal zat ik in de trein op mijn iPhone via Spofity for iOS alvast muziek van de soundtrack te luisteren van Frozen 2 en Olaf’s Frozen Adventure, om alvast in de juiste stemming te komen. Eenmaal aangekomen op Utrecht Centraal kwam ik 3 mensen die ik via Twitter ken tegen, Mirko, Marvin en Robin. Nadat ik na lange tijd met hun 3 heb gepraat naast de pop-up store van een blauw bedrijf ben ik direct naar de Burger King gegaan om iets te eten en daarna gaan wachten op Michel.

Michel en ik hadden afgesproken op Utrecht Centraal, aan de Jaarbeurs zijde en liepen direct naar de bioscoop; Kinepolis Utrecht. Bij binnenkomst haalden we onze tickets bij de automaten op en gingen we naar de shop toe. In de shop haalde ik M&M’s die ik in “cinema gouda” ook haalde, aangezien ik hier gek op ben. Ik heb het over de Crunchy M&M’s (blauwe zak). Deze zak kostte me bijna €5,-. Michel nam een bak popcorn. Kinepolis heeft speciale popcornbakken van Frozen 2 voor meer dan €6,-.

De review van de film is te lezen op dit blog. De 2e keer Frozen 2 voor mij veranderde weinig voor mij qua mening op de film. Thuis heb ik op YouTube vooral gekeken naar de easter eggs in Frozen 2, en die vielen mij tijdens de tweede keer nog beter op dan de eerste keer. Ook was het heerlijk om de muziek te horen tijdens de film, omdat ik deze thuis, onderweg en op werk ook non-stop aan heb.

Hoevaak ben jij naar Frozen 2 in de bioscoop geweest en wat vond jij van de film? Laat het mij weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *