Hallo. In dit blog geef ik jullie een eerlijke mening over de Disney film Frozen 2, en vertel ik daarna nog iets over mijn verjaardag. Ook kun je de video bekijken op mijn YouTube kanaal.

Frozen 2 kwam uit op 20 november 2019 – In Nederland, in buitenland pas 22 november (mijn verjaardag) – en Peter en ik besloten er op 23 november 2019 heen te gaan in cinema gouda in de avond om 19:15. Na mijn werk vertrok ik met de trein naar de bioscoop in Gouda. Speciaal voor Frozen 2, een van mijn favoriete films (Frozen 1), hebben we V.I.P. stoelen genomen voor een paar euro duurder. Je had in dit geval iets meer beenruimte en meer plek om je eten/ drinken/ spullen te zetten.

Cinema Gouda (Bron: https://welkomingouda.nl/)

Frozen 1 was al een super goeie film, die goed in elkaar zat en een leuke cast en characters bevatte. Frozen 2 had exact hetzelfde, en was ook heerlijk om naar te kijken. Visueel was het ook weer een meesterwerk. De visuals door Disney waren niet zo mooi zoals de nieuwste Lion King, maar in mijn ogen wel fijner om naar te kijken, omdat je het onderscheid makkelijk maakte met echt/ nep, waar ik bij The Lion King 2019 nog mijn twijfels bij had. Alles zag er goed uit, zelfs op een groot bioscoopscherm.

De muziek van Frozen 2 is ook perfect. Ik heb enorm genoten van de muziek – die een week voor de film zelf uitkwam – en kon alle liedjes al meezingen tijdens de film op 23 november 2019. Echter vond ik dit niet erg, want daardoor vond ik het extra leuk als 1 van mijn favoriete liedjes voorbij kwam. De soundtrack (inclusief outtakes, instrumentals, en andere versies) staat hieronder, zodat je deze zelf kunt beluisteren. De muziek van Frozen 2 was op een betere manier in de film verwerkt dan in de film van 2013.

Als je Frozen 1 nog niet hebt gezien, raad ik je aan om deze film te kijken via Disney Plus – mits je in Nederland, Amerika of Canada woont. Frozen 2 sluit niet voor 100% aan op Frozen 1, maar door het zien van het eerste deel uit 2013 maak je kennis met de Frozen films, en uiteraard met de personages en omgeving. Ook kun je op Disney Plus “Frozen Fever” en “Olaf’s Frozen Adventure” bekijken, die ook beide een aanrader zijn.

Heb jij zelf Frozen 2 gezien? Laat mij jouw reactie op de film weten door middel van een reactie onder dit blog (geheel gratis). Mocht je de film niet hebben gezien, dan raad ik je de film 100% aan om te bekijken in 3D of 4D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *