Hey hoi. Ik wil jullie in dit blog wat leuks aanraden en vertellen over mijn dagje uit met mijn ouders omdat ze 9 november 2019 21 jaar getrouwd zijn. We zijn naar Scheveningen geweest rond 16:30 en daarna uit eten geweest bij De Beren in Scheveningen. Dit bericht is 0% gesponsord, en is puur vanuit mijn eigen ervaring geschreven.

We zijn – na mijn werkdag – rond 16:30 naar Scheveningen gereden met de auto. In de auto keek ik op mijn Instagram stories in mijn tijdlijn, en kwam ik bij het Instagram bericht van Peter. Tot mijn verbazing, was Peter zelf ook in Scheveningen met zijn familie. Dit was niet afgesproken. We kwamen rond 17:00 aan en parkeerde de auto op het Zwarte Pad, wat buiten het zomerseizoen gratis parkeren is. Het is wel goed zoeken naar een parkeerplek, want het was oprecht druk.

Nadat we enkele foto’s gemaakt hebben van het strand, de pier, de boulevard en de zee, zijn we gaan wandelen over de boulevard naar het restaurant van De Beren Scheveningen. Als je opzoek bent naar het WiFi wachtwoord van de beren; “sinds1984” zonder enkele hoofdletters. Maar goed, we wijken van het verhaal af. We bestelden bij het super vriendelijke personeel wat te drinken en een mandje brood als voorgerecht. Dit werd al super snel aan onze tafel gebracht.

De tafel lag op een super leuke locatie. Doordat het donker was had je helaas slecht zicht op het strand/ de zee, maar we hadden wel een beetje zicht op de keuken. Het eten wat ik had besteld was een bord met 3 ribben spareribs, in de pittige smaak. Deze waren super mals en lekker, ik heb er echt heel erg van genoten. Net als “het toetje”. Het toetje was een bak koffie met een chocolade cupcake.

De Beren in Scheveningen is een enorme aanrader en ik geef het eten een 9.0. Het restaurant zelf is ook super mooi ingericht en zelfs tijdens een drukke dag is het eten niet koud, lauw of laat. Ik ben super tevreden.

Ben jij zelf wel eens bij De Beren in Nederland geweest? Laat mij jouw recensie hieronder weten!

One Reply to “Ouders 21 jaar getrouwd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *