Over mij

Mijn naam is Timo van den Berg, 19 jaar oud en woon in Zuid-Holland. In 2012 ben ik begonnen met het maken van YouTube video’s en dat deed ik destijds met mijn iPod Touch. Het is nu 8 jaar later en ik ben nog steeds bezig met mijn YouTube kanaal. Qua camera’s gebruik ik een iPhone en een Nikon D3200 met verschillende lenzen. Op mijn YouTube kanaal ben ik vooral bezig met avonturen naar bijvoorbeeld vakantieparken, pretparken en speciale evenementen. In deze pagina laat ik de tijdlijn van mijn YouTube kanaal zien en vertel ik je alles. Ook laat ik een paar leuke afbeeldingen zien van mezelf. ­čśë

Timeuw (ik) uit 2012. (Vakantie Bleialf in Duitsland)

In 2012 begon ik samen met mijn beste vriend Peter het YouTube kanaal Rapido TV. Dit kanaal hebben wij tot ongeveer eind 2013 volgehouden, met video’s als “Wasmachine beat”, “How to draw” en vlogs in het dorpje Waddinxveen waar we weinig tot niets nuttigs deden.

In 2014 begon ik het kanaal SpiderGamesHD en DutchGaming2013, waar ik vooral Minecraft op heb ge├╝pload. Ook stonden er games op als Euro Truck Simulator, RuneScape en nog veel meer games. Uiteindelijk ben ik gestopt omdat ik er geen plezier meer in had.

Timo (ik) in 2014 (Vakantiepark Het Vennenbos)

In 2015 begon ik het kanaal TimeuwGames, maar niet het TimeuwGames wat nu bestaat. Ik uploadde ook daarop Minecraft. Na ongeveer 40 video’s besloot ik mijn naam te veranderen naar Timeuw, de naam die ik op dit moment nog steeds gebruik. Uiteindelijk besloot ik ermee te stoppen, en heb ik dit kanaal permanent verwijderd.

In 2016 startte ik opnieuw met mijn kanaal. Ik startte een nieuw kanaal op genaamd “TimeuwGames”, en startte ik opnieuw gaming content. Echter besloot ik niet met Minecraft te starten, maar maakte ik aan het begin vooral spellen zoals Panfu.nl, McDonalds Simulator, en daarna pas met Minecraft. Na enkele video’s begon ik met het spelen van The Kingdom, een DusDavidGames Minecraft project. Dit deed ik samen met TiesGames waardoor ik een recordaantal abonnees haalde. TimeuwGames haalde voor het eerst 3.000 abonnees, een groot mijlpaal in mijn online leven. In de zomer van 2017 besloot ik een punt achter The Kingdom te zetten en me te vooral op real life content te focussen. Hier kwam niks van en ik besloot een pauze te nemen op YouTube. In 2019, twee jaar later, besloot ik weer terug te komen met een extra kanaal waar ik al mijn avonturen op upload, bekend als Timeuw. TimeuwGames staat voor een groot deel op inactief, maar is niet gestopt.

Timo (ik) in Dwergter Sand, op vakantie tijdens het editen van een Kingdom Xar video (2016).

In 2019 houd ik mij vooral bezig met het het uploaden van vakantievlogs, vlogs van evenementen en andere avonturen die ik beleef. Geïnteresseerd in een samenwerking, een vraag of reactie? Stuur mij een mail via het contactformulier of stuur mij een mail naar mail@timovdberg.nl.