Vanwege het Coronavirus (COVID-19) is het bijna onmogelijk om vlogs te blijven maken. Tijdens het thuiszitten in de Nederlandse lockdown doe ik redelijk weinig op mijn fulltime stage na, waardoor het vloggen moeilijk wordt. Ik kan hooguit mijn auto wassen en voltanken voor een video, of eventueel mijn huis laten zien, maar daar houdt het ook redelijk bij op. Terwijl Peter hard bezig is met weekvlogs tijdens het hardlopen, heb ik lang zitten nadenken.

Ik zag het niet zitten om video’s van een paar jaar terug te uploaden als opvulling, omdat het niet geheel actueel is en deze video’s zijn kwalitatief niet hoogstaand. Maar goed, dan zijn we weer terug bij af. Tijdens het werken kreeg ik een reclame te zien van een supergave game, genaamd Red Dead Redemption 2 (Rockstar Games). Deze game sprak mij direct aan en ik wist het; Ik ga deze game kopen en opnemen voor het kanaal “Timeuw“. De game heeft mij €59,99 gekost via Steam.com, maar ik gok dat het het geld volledig waard is.

Vanaf komende zaterdag, 25 april 2020, start de videogame serie van Red Dead Redempation 2 op het YouTube kanaal. Mocht je niet bekend zijn met de game, dan raad ik je aan om de bovenstaande trailer te bekijken. Deze video’s zijn overigens niet in samenwerking met een bedrijf, en is volledig vanuit mijzelf. Hieronder is de playlist te vinden van de serie.

Extra informatie: Ik speel het spel via Steam op mijn PC. Mijn PC heeft geen hoge kwaliteit hardware ingebouwd zitten, en daarom speel ik het spel op een iets lagere kwaliteit dan in de trailer is te zien, wat jij zelf thuis gewend bent, of wat je bij andere YouTube kanalen ziet. Sorry hiervoor. Ondanks dat ga ik toch proberen een superleuke en interessante reeks van video’s te maken. Na deze serie starten de normale vlogs weer zoals je gewend bent op mijn YouTube kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *