Timeuw haalt Cooking Level 99

Last updated on 3 February, 2020

RuneScape heeft maximum levels voor skills in de game. Als speler kun je per skill maximaal level 99 halen, maar je kunt virtueel verder spelen tot level 120. Speler Timeuw behaalde vrijdagavond rond klokslag 23:00 level 99 in de Cooking Skill, het hoogst haalbare.

Ik ben sinds 2010/2011 bezig met het spel RuneScape en ben blij en trots om te vertellen dat ik het eindelijk voor elkaar gekregen heb om een skill naar het hoogst haalbare te krijgen. Ik liep en vocht altijd maar wat rond in het spel, maar was nooit doelgericht. Sinds het nemen van een RuneScape Membership in januari 2020 had ik als doel gezet dat ik mijn cooking level naar 99 wilde tillen, aangezien ik al die tijd op level 78 bleef hangen.

Het idee pakte goed uit. Binnen 1 maand was het “geregeld”. Door het koken van sharks ging het al heel snel in de holiday area in Lumbridge. In deze area kreeg je meer XP voor het trainen van skills. Na het behalen van level 99 haalde ik mijn Skill Cape in de Cook’s Guild direct op.

Het volgende doel wat ik heb gesteld is Fishing level 99, omdat je met deze skill ook nog eens een mooie winst kan maken. Ik begon met level 35 en ben door het vissen van Salmons en Trouts in Lumbridge al ruim 500.000 GP opgeschoten en behaalde level 55 tijdens het typen van deze post.

timovdberg Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *