Hey! Mijn naam is Timo van den Berg en ik ga jullie mijn kerst/ sinterklaas verhaal verstellen. Ik heb met mijn ouders Sinterklaas op 5-12-2019 gevierd en heb met Peter 1 dag erna mijn kerstdorpje opgezet in mijn slaapkamer.

Op 5 december 2019 heb ik met mijn ouders en zusje Sinterklaas gevierd bij onszelf thuis. We zijn rond 16:00 cadeau’s gaan uitpakken. Degene die “6” met een dobbelsteen gooide, die mocht een cadeau voor een ander pakken. Dit duurde iets langer dan gepland, maar het was wel enorm gezellig.

Ik heb een bierpakket met “Winterbier” van Hertog Jan gekregen, een winterse muts met knipperende kleur lampjes erin, chocolade letter/ munten, en nog meer bier gehad. Voor mijn ouders en zusje had ik douche-gel gekocht en een chocoladeletter. Ze vonden dit volgens mij heel leuk en lekker, dus ik heb het goed gedaan.

Op 6 december 2019 heb ik met Peter mijn kerstdorpje in mijn kamer opgezet. Ik heb dit naast mijn bed op mijn nachtkast gezet en aangesloten aan stopcontacten/ gevoed met batterijen. Het kerstdorp staat inmiddels, alleen krijg ik in mijn slaapkamer nog niet helemaal de kerstsfeer. Mijn kamer is mijn leefomgeving en mijn kantoor (YouTube/ Werk/ School), dus die moet binnenkort wel een kleine opmaak gebruiken. Dit zal ik op een ander moment gaan filmen of schrijven, omdat dit nog niet gebeurd is.

Wat heb jij op 5 december 2019 gedaan, of heb jij Sinterklaas op een ander moment gevierd? Laat het me weten d.m.v. een reactie onder dit blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *